6163
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-6163,theme-onyx,mkd-core-2.0.1,mikado-core-2.0.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx child-child-ver-2.0.0,onyx-ver-3.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,onyx_mikado_set_woocommerce_body_class,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Reparatie en Onderhoud

Bij Unikol Automotive kunt u terecht voor reparatie en onderhoud aan uw auto. Ook voor het monteren en balanceren van banden kunt u bij ons terecht. Daarnaast doen we ook het vervangen van motoren en versnellingsbakken. Unikol Automotive is úw adres voor reparatie en onderhoud aan uw auto in Almere, Lelystad, Amsterdam, Amersfoort.

Reparatie en Onderhoud

Uw auto heeft regelmatig onderhoud nodig. Dit is essentieel voor een lange levensduur van de auto en motor. Wij werken uitsluitend met A-merken en/of OEM onderdelen voor uw auto. Ook voor reparaties aan uw auto kunt u bij ons terecht. We stellen eerst een diagnose zodat we weten wat er vervangen dient te worden en zullen dat met u bespreken. Echter is geen klus ons te gek! Moet onverhoopt de motor of versnellingsbak vervangen worden van uw auto? Ook daar draaien wij onze handen niet voor om.

 

Kortom voor uw vragen en problemen met betrekking tot reparatie en onderhoud van uw auto, kunt u bij ons terecht in Almere maar daarnaast ook in in de omgeving Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Lelystad.