5843
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5843,theme-onyx,mkd-core-2.0.1,mikado-core-2.0.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx child-child-ver-2.0.0,onyx-ver-3.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,onyx_mikado_set_woocommerce_body_class,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Over Ons

Bent u op zoek naar een goede, betrouwbare én betaalbare garage in de omgeving Almere maar daarnaast ook in Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Lelystad? Dan bent u bij Unikol Automotive aan het juiste adres. Bij ons kunt u in Almere terecht voor reparatie en onderhoud en banden.

Unikol Nederland

In 2012 hebben wij dit familiebedrijf opgericht. Wij zijn begonnen met elektra werkzaamheden en tot op heden is dit nog steeds de hoofdmoot bij ons. Door onze hobby en passie voor auto’s zijn wij sinds kort begonnen met auto onderhoud/reparatie en het in- en verkopen van auto’s. U kunt bij ons dus terecht voor zowel elektra werkzaamheden in en rondom uw woning en voor werkzaamheden aan uw auto. Ook als u een nieuwe auto nodig heeft, bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Onze Diensten

Unikol Automotive is úw adres in Almere en omgeving voor reparatie en onderhoud aan uw auto. Ook voor banden kunt u bij ons terecht. Daarnaast zijn wij sinds kort begonnen met auto onderhoud/reparatie en het in- en verkopen van auto’s. Wij zijn begonnen met elektra werkzaamheden en tot op heden is dit nog steeds de hoofdmoot bij ons.

 

Bij Unikol Automotive kunt u terecht voor het volgende:

 

  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Motorwissel
  • Versnellingsbakwissel
  • Banden montage en balanceren