6317
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-6317,theme-onyx,mkd-core-2.0.1,mikado-core-2.0.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx child-child-ver-2.0.0,onyx-ver-3.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,onyx_mikado_set_woocommerce_body_class,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Banden opslag

Bij Unikol Automotive kunt u terecht voor reparatie en onderhoud aan uw auto. Ook voor het monteren en balanceren van banden én banden opslag kunt u bij ons terecht. Daarnaast doen we ook het vervangen van motoren en versnellingsbakken. Unikol Automotive is úw adres voor reparatie en onderhoud aan uw auto in Almere, Lelystad, Amsterdam, Amersfoort.

Banden opslag

Bij Unikol Automotive kunt u  terecht voor de opslag van uw banden / wielen.

  • €60 per seizoen(6 maanden met een uitloop van maximaal 3 maanden)
  • Of €100 per jaar

Bij opslag per jaar geld een korting van 10% op de montage van de banden of wielen.

Montage van de banden normaal €12.50 per hoek op staal en €17.50 per hoek licht metaal (dit is de-/monteren en uitbalanceren)

Montage compleet wiel is normaal €5.- per hoek zonder balanceren en met balanceren €10.-

*Deze kortingen gelden alleen op bij ons opgeslagen banden

Nieuwe autobanden:
Autobanden zijn erg belangrijk voor uw auto. Het is het enige waarmee uw auto contact maakt met de weg. Bent u op zoek naar nieuwe zomer of winter banden? Of gaat u toch liever voor all-seasons ? Unikol Automotive levert diverse merken banden en maten. Daarnaast beschikken we uiteraard over de juiste apparatuur en expertise om uw autobanden vakkundig te monteren en te balanceren. Vraag ons naar de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen in uw situatie in de omgeving Almere maar daarnaast ook in Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Lelystad.